dissabte, 31 d’octubre del 2009

Pràctica blocosfera

En el nostre grup Francisco Caballero, Elisa Capellades, Elena Juncà, Mireia Palomo, Anna Porcar i jo vam decidir crear un bloc conjunt sobre l'ús de les TIC TAC a les escoles.
En el bloc hem anat fent entrades i comentaris sobre aquest tema i cadascú ha signat allò que ha anat fent.

A partir de la creació de la blocosfera hem pogut veure diferents blocs que tracten les TIC-TAC, com el bloc d'en Jordi Adell, el d'en Jordi Vivancos, TIC->TAC, el bloc la mirada pedagògica, d'en Boris Mir o el d'en Celestino Arteta, Educación Tecnológica.

En el meu cas vaig realitzar l'entrada " Las aulas y los libros de texto se digitalizan" i "portàtils a les aules", tots dos tracten sobre el fet de que moltes escoles es plantegen substituir els llibres de text per ordinadors portàtils i com les diferents Comunitats Autònomes es van adaptant a aquest nou fet.
A més he pogut fer comentaris a les entrades que han fet els meus companys: sobre les Pissarres digitals, la informàtica ajuda a les matemàtiques, Això de l'educació " digital" no queda clar.
A més es va crear un petit debat quan es va fer l'entrada sobre l'acomiadament d'un professor pel fet d'utilitzar el bloc a classe.

El fet de crear aquesta petita blocosfera ha estat força interessant per tal de poder adonar-nos d' una manera més pràctica de que tracta una blocosfera.
Entre tots els membres del grup hem decidit que no tancarem el blog sinó que seguirem fent entrades, comentaris i recomanant blocs relacionats amb les TIC TAC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada