dimecres, 28 d’octubre del 2009

Sessió de seminari del dia 27/10/09

Durant la sessió de seminari del dia 27/10/09 tots vam llegir un text amb el que es sentis còmode( article, un conte...) jo vaig llegir el conte de la cigala i la formiga. Després de la lectura l’Anna ens anava dient quins punts s’haurien pogut millorar durant la lectura, en la gran majoria dels casos l’observació que es repetia era la falta de teatralitat a l’hora de llegir el conte, esperem que de mica en mica aquesta vergonya es vagi perdent.

A més vam parlar de les diferents revistes educatives que vam trobar i dels temes que tractava cadascuna d’elles. Algunes de les revistes de les que vam parlar van ser: Guix, In-fàn-cia, cavall fort , reporter.Doc, lacucafera, cuadernos de pedagogia...

Vam poder visitar una pàgina web força interessant on es poden trobar diferents recursos educatius i des de on podem veure programes d’activitats escolars.

Crec que les sessions de seminari en les que llegim en veu alta són força interessants ja que quant més practiquem abans perdrem la por i la vergonya que tenim a parlar o llegir davant de la gent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada