dijous, 1 d’octubre del 2009

Segona Sessió de seminari (29/09/2009)

El dia 29/09/09, durant el seminari, vam parlar sobre com portem les primeres setmanes, la veritat és que la sensació general és d’angoixa, esperem que a poc a poc aquests nervis vagin passant .

A més ens han repartit el guió del llibre “educación i vida quotidiana ” per tal de que podem anar fixant-nos en les detalls més interessants del llibre i anem reflexionant sobre la lectura d'aquest.

Posteriorment i després de la lectura de l’article"adiós, verano, hola, soledad " cadascú ha pogut opinar sobre l'article i el fet del que parla. A partir d’aquest article hem pogut arribar a algunes reflexions com:

·Un dels aspectes positius de la crisis econòmica que estem vivint és que, alguns nens passen més temps amb els seus pares degut a que aquests no poden fer front a més despeses econòmiques.
· Les activitats extraescolars són positives si tenen un objectiu , a més, el nen s’ha se sentir agust realitzant-la.
· El terme “nen clau” aquells nens que després de l’escola es queden a sols a casa, mirant el televisor o jugant amb l’ordinador.
· Els pares tenen un comportament d’amiguisme amb els seus fills ja que se senten culpables de no tenir temps per ells.

Després cadascú va escriure un record positiu i un negatiu d’algun professor que va tenir a la seva etapa escolar.
Vam començar llegint els records negatius i el que em va cridar l’atenció és que la majoria tenia més records negatius que positius. Aquesta activitat encara no l’hem acabat però m’està semblant força interessant .
Durant aquesta sessió de seminari em vaig trobar molt agust ja que tothom es va expressar i va dir la seva opinió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada