dissabte, 7 de novembre del 2009

pràctica amb Google docs

A la classe de TIC del dia 4/10/09 vam poder conèixer el google docs un servei gratuït i online que permet crear diferents tipus de documents( presentacions, fulls de càlcul, documents de text) a més permet realitzar els treballs de forma col·laborativa ja que s'aporten dades, idees, reflexions...
Hem agut de crear un grup de 6 persones( Francisco Caballero, Elena Juncà, Mireia Palomo, Raquel Fernàndez, Gemma Ibañez, Marta rubio) i realitzar la pràctica que consistia en:
- crear i compartir un document de text: el nostre grup va decidir que la pressentació tractès sobre l'activitat de música d'anar a veure una audició per tal de saber si ja tenim tots clar a on anirem.
- Crear una pressentació i compartir-la:Vam crear una pressentació sobre els examens on donem una seguit de trucs i consells com per exemple controlar els nervis o portar ben preparada la matèria.
- Per últim crear un full de càlcul i un formulari: aqui ens vam dividir en dos grups de 3 persones cadascun. En el nostre grup vam preparar un formulari per saber com portem l'universitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada