dimecres, 18 de novembre del 2009

"Somni d'una nit d'estiu" d'una manera especial

El tercer dia de setmana cultural ens proposava que cadascú tries una oferta educativa.

En el meu cas ens hem ajuntat diferents grups de seminari i hem anat a veure una repressentació teatral amb titelles que oferia la Biblioteca del Nord ( Sabadell)

L'obra de teatre etava representada per un grup anomenat Teia Moner una companyia teatral molt especial ja que les titelles utilitzades no són les típiques que estem acostumats a veure sinó que són diferents ja que són ells mateixos qui les elaboren.

El conte que avui es representava, durant l'hora del conte, era" Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare.

La història estava representada per en Puck , un follet que mostrava la vida del Bosc de les Fades: els Deus, els esperits, les plantes màgiques i les múltiples històries que poden succeir a les màgiques nits d'estiu.


La veritat que durant la repressentació teatral m'anava fixant en la cara dels nens ja que en aquesta obra hi havia molts recursos com la música, alguns trucs de màgia o els colors i moviments de les titelles que feia que els nens es quedessin molt sorpressos. En alguns moments els nens participaven de l'obra ajudant al follet a solucionar algun petit problema.

Després de la repressentació, la mateixa Teia Moner i el seu company ens han explicat l'elaboració de les titelles i les properes actuacions que realitzaran


Assistir a aquesta proposta educativa m'ha semblat molt interessant perquè et pots adonar de que les biblioteques o ludoteques també ofereixen moltes prpostes educatives molt interessants pels infants.
la imatge utilitzada és cedida per Raquel Fernàndez Benito

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada