dissabte, 7 de novembre del 2009

Qui ets tu??

Ja fa més d'un mes que vam començar la nostra aventura juntes, qui ens ho diria!! que a més de ser companyes de grup aniriem al mateix seminari.
Recordo encara el primer dia que vam anar juntes en el ferrocarril parlant de les primeres impressions que ens donava la Facultat,la veritat és que tots anàvem perduts i teniem aquella angoixa de no saber ben bé on ens trobàvem.
Des de la primera vegada que la vaig veure em va cridar força l'atenció la seva personalitat, i sobretot la seva manera de vestir dóna la sensació de que sempre va molt còmoda.
És una noia, ni massa alta ni massa baixa, petita d'edat ja que és una de les més petites del grup
Els cabells els té negres com la nit i sempre els porta recollits no amb una cua convencional sinó amb un monyo molt espigat.
Els seus ulls són negres i vius, com el seu caràcter, la seva espontaneïtat i les seves ocurrències fan riure encara que sigui per un petit moment.
Sempre duu complements molt alegres i diversos com: anells, braçalets, arrecades, collarets que encara la fan més viva i resalten el color que ella mateixa té.
Espero que a mida d'anar-la coneixent aquesta descripció es vagi omplint de moltes més característiques que la descriguin

les imatges utilitzades són pròpies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada