dissabte, 5 de desembre del 2009

Seminari ( 3/12/09) mirem els vídeos de la setmana extraordinària

El dijous dia 3/12/09 al seminari vam fer les pressentacions dels vídeos o power points que recullen les activitats realitzades durant la setmana extraordinària.
De manera improvitzada ens vam agrupar amb un altre seminari el que va ser molt enrriquidor ja que vam poder veure les impressions i vivències d'altres grups.
En general tots els vídeos estaven força bé i recollien molt bé les diferents activitats.
Aquest és el vídeo que vaig realitzar juntament amb el meu grup, espero que us agradi:



A més entre tots els membres del grup vam realitzar una reflexió que recull les diferents experiències que vam tenir al llarg de la setmana extraordinària.

Fent una reflexió de les nostres vivències durant la setmana d'activitats extraordinàries ens agradaria dir que ha estat una experiència nova, enrriquidora i sorprenent.
A trets generals tot el recull d'activitats realitzades han estat força profitoses i interessants, tot i que hi ha hagut algunes que ens han resultat més divertides que d'altres. Com per exemple comparant l'exposició de so i color i la de dansa de fades i follets, destacaríem les diferents temàtiques exposades, trobant la primera amb una profunditat més històrico-religiosa i la segona més creativa i mitològica que podria ser més atractiva per al públic infantil.

Hi ha hagut activitats més dinàmiques que d'altres com per exemple el jardí de cordes ha estat molt actiu. Les sensacions que hem experimentat han estat múltiples destacant la por viscuda a l'inici de l'activitat i posteriorment una satisfacció personal a l'haver pogut assolir el repte!!!

Per altra banda el concert a l'auditori també ha estat molt dinàmic, però aquest cop a nivell sensitiu, ja que hem pogut gaudir d'un concert diferent que ens ha despertat diverses emocions com l'enyorança, melancolia, alegria i en el qual hem pogut participar com a vocals.
Ens hauria agradat veure el concert amb els infants per poder observar les seves reaccions i respostes als estímuls que els músics oferien.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada