dijous, 24 de desembre del 2009

últim dia de seminari

El dia 22/12/09 va ser l'últim dia de seminari amb la nostra tutora Anna Mackay, per això aquesta sessió va ser una mica diferent, vam fer un berenar tots junts, durant el berenar vam parlar sobre la celebració del Nadal a les escoles. Durant aquests dies totes les escoles estan guarnides amb motius nadalencs i amb pessebres alguns amb figuretes fetes pels nens de plàstilina, fang però tots fets amb molta il·lusió.
Avui dia el Nadal està molt acompanyat del consumisme és per això que els nens es veuen bombardejats pels anuncis de joguines per tant és important que s'enadonin que tot això és material i una bona manera de fer-ho és fer entre tots una carta molt especial, en aquesta carta no es podrà demanar res material, aquesta activitat al principi costa molt de fer però després surten idees molt interessants.
Degut a que actualment vivim en un món intercultural és important donar a conèixer als nens les diferents maneres de celebrar el Nadal sempre des de el respecte.
Durant aquestes reflexions va sorgir una pregunta molt interessant que personalment alguna vegada m'he plantejat que fer quan un nen et pregunta...els reis existeixen? és important que sigui el nen el que a poc a poc es vagi responent aquesta pregunta, nosaltres només els hem d'acompanyar a fer aquesta reflexió

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada